L’associació de Lleure i Esport COMKEDEM organitza la 5a edició del casal esportiu d’estiu. Aquest és un casal esportiu dirigit a infants i joves amb i sense discapacitat física.

Al casal es practicaran tot tipus d’activitats esportives adaptades, i també activitats d’aigua. També es fan sortides per fer activitats com hípica, submarinisme i vela entre d’altres.

El casal es durà a terme la setmana del 27 de juny al 1 de juliol a les instal·lacions del CEM Mundet al barri de la Vall d’Hebron en horari de 9:00 a 17:00. Per a més informació contacteu amb comkedem@gmail.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies