Dissabte 11 de juny, dins de les competicions dels Jocs Catalans, es disputarà la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Municipal El Congost de Granollers, que comptarà amb la participación de cinc equips catalans que lluitaran per guanyar aquesta competició.

L’UNES FC Barcelona, com a darrer campió de la competició, jugarà directament la Semifinal contra el guanyador d’un dels partits de quarts de final, l’altre equip campió de quarts jugarà directament la gran final. A més de l’UNES, també participen el BCR CEM Hospitalet Afaniad Vinarós, CE Costa Daurada, Pisos.com CB Granollers i el Rehagirona Bàsquet Girona. Els dos partits de quarts de final comencen a les 10h, la semifinal de la competició a les 13h, a les 16h el partit per la quarta i cinquena posició i, a les 18h la Gran Final.

Aquesta competició representa una oportunitat única per veure i gaudir del millor bàquet català en cadira de rodes. A més, tots els partits (menys un dels quarts de final) es podran seguir en directe a través del Canal Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies