Dissabte 21 de maig tindrà lloc una jornada de portes obertes organitzada per HIT Hoquei Inclusiu Tàrraco de l’entitat Llegat 2018 al Pavelló Campclar de l’Anella Mediterrània de Tarragona de 10 a 13h.

La finalitat d’aquesta jornada de portes obertes és la presentació de l’Hoquei Inclusiu Tarraco, un nou projecte d’hoquei en cadira de rodes elèctrica de l’Associació de Voluntaris del Camp de Tarragona. L’objectiu principal del nou equip és entrenar i conèixer aquest esport per poder competir en el futur. La jornada comptarà amb la presència de l’ADB Barberà que farà un entrenament i un partit 3×3 amb el nou equip d’hoquei de Tarragona. Serà una gran jornada per conèixer aquest nou projecte d’esport adaptat a Catalunya.

Programa de la jornada:

10h: obertura de portes del Pavelló

10,30h a 11,30h PORTES OBERTES: entrenament HIT Hoquei Inclusiu Tàrraco i partit d’exhibició

12h: PARTIT 3X3 TROFEU LLEGAT. HIT vs ADB Barberà

13h: Cerimònia de premiacions i Fi de la Jornada de Portes Obertes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies