Aquest dissabte 14 de maig s’ha disputat la tercera jornada de la nova edició de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Rapid Bosco de Barcelona.

Les dues tripletes del Nova Lloreda van ser les grans dominadores de la jornada. La tripleta B va guanyar amb un total de 21 punts i amb més de 100 punts a favor. En segona posició van empatar a 18 punts, la tripleta A de Nova Lloreda i el Club Petanca 3 Bolas, la millor diferència de punts (31 vs 30) va decidir la segona posició a favor de la tripleta de Nova Lloreda. En el següent enllaç es poden veure tots els resultats d’aquesta jornada.

La quarta i darrera jornada de la competició d’aquest any es disputa el proper dissabte 20 de maig a les instal.lacions del Club de petanca Sant Josep de l’Hospitalet.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies