La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) organitza una Jornada Inclusiva dissabte 4 de juny a la Plaça Perpinyà de Granollers. La capital vallesana es la seu dels Jocs Catalans d’enguany el cap de setmana de l’11 i 12 de juny.

Durant tota la jornada, de 10 a 14 hores, la gent podrà participar i practicar esports adaptats com la boccia, el volei terra i el bàsquet en cadira de rodes. Per Miquel Romaguera, responsable de promoció de la FCEDF, “aquesta activitat i també la cursa infantil de diumenge cinc on col.laborem representen una gran oportunitat per apropar l’esport adaptat a la ciutat de Granollers”.

D’altra banda, diumenge 5 tindrà lloc la 1ª Cursa infantil adaptada a partir de les 10:30h al Carrer Anselm Clavé de Granollers. Aquesta cursa està organitzada per l’Associació Capaç i Vàlida.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies