Aquest dijous 2 de juny s’ha disputat el 16è Open de Boccia de Lleida al Pavelló Pardinyes. La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física i ha comptat amb la presència de 20 participants procedents de les entitats Aspros, Casa nostra i empresseguera, Centre d’Atenció Diürna Candi Vilafanye i la Fundació Esclerosi Múltiple.

La parella formada per Ionela Stoilan i Alexis Cerdà del CAD Candi Vilafañe, amb la parella Jesús Sánchez i Esther Llena de Casa Nostra en segona posició i, completant el podi, la parella formada per José Antonio Gracia i Àlex Zucar.

Aquesta competició ha estat la cloenda de la Challenge de Boccia que s’ha organitzat durant tota la temporada a Lleida. L’open ha comptat amb la presència del Tinent d’Alcalde de la ciutat Paco Cerdà, Helena Martínez representant de la Diputació de Lleida i Josep Giménez, president de la FCEDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies