Diumenge 5 de juny tindrà lloc la 1ª Cursa infantil adaptada a la ciutat de Granollers a partir de les 10:30h al Carrer Anselm Clavé de la capital vallesana. Aquesta cursa està organitzada per l’Associació Capaç i Vàlida, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física i l’Ajuntament de Granollers.

Aquesta cursa és una de les activitats de promoció de l’esport adaptat que s’organitzen amb motiu dels XIV Jocs Catalans de l’esport adaptat que tindran lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de juny a Granollers. Es disputaran les Copes Catalunya d’esports com l’hoquei en cadira de rodes elèctrica, el bàsquet i rugbi en cadira de rodes, a més d’altres competicions d’esports com la natació, petanca i pàdel en cadira de rodes, entre d’altres.

Les inscripcions per participar a la cursa ja estan obertes i es poden fer en el següent formulari.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies