Aquest dimarts 10 de maig pel matí, ha tingut lloc l’acte d’entrega de tres cadires de rodes per part de la Fundació ONCE a la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF). Han estat presents en l’acte, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE, Dolors Luna, presidenta de la FC Cecs i, Josep Giménez president de la FCEDF.

Les cadires de rodes que s’han lliurat seran utilitzades per part de la FCEDF en les escoles d’inicació multiesportiva, promocionant d’aquesta manera l’esport als més joves amb discapacitat que comencen en la pràctica esportiva. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte de foment de l’esport base impulsat per la Fundació ONCE i que ha suposat la donació de prop de 250 cadires de rodes des de la seva posada en marxa el 2017.

A Catalunya s’han lliurat ja cadires de rodes a Global Basket de Badalona, Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Associació Comkedem, Club BSR FC Barcelona i UNES -Unió Esportiva. I en properes dates a la secció Esportiva MIFAS.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies