Aquest dimecres 11 de maig s’ha celebrat la 2ª edició de l’Open de boccia per parelles a les pistes cobertes annexes al Pavelló Esportiu Municipal d’Amposta, organitzat per la territorial de Tarragona de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) amb la col.laboració de l’Ajuntament d’Amposta i de Jordi Giménez, un dels referents del club esportiu slalom i boccia a les Terres de l’Ebre.

Van participar un total de 20 esportistes i 7 assistents de la Fundació Mercè Pla i L’Onada de l’Ametlla de Mar que van gaudir d’un matí de competició per parelles de boccia en dues categories, amb canaleta i manual.

La jornada i l’entrega de trofeus es va retransmetre en directe al canal Youtube del Consell Esportiu del Montsià. Aquí el podeu tornar a veure.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies