Aquest cap de setmana del 7 i 8 de maig s’ha disputat la Final Four de la “Liga Nacional” de quad rugbi a Òlvega (Soria) i on els dos equips catalans han disputat la gran final amb victòria del Barcelona Universitari Club davant els Spartans de Granollers.

Els dos equips catalans han estat els grans protagonistes de la Final Four. Dissabte, a les semifinals, els Spartans van guanyar amb autoritat al Lobos de València amb un marcador final de 36 a 11, un partit que van dominar des del començament. L’Adapta Zaragoza va guanyar la repesca al CAAD Sevilla, jugant d’aquesta manera la segona semifinal davant el Barcelona Universitari Club, un partit que va començar força igualat però que, poc a poc, el BUC va anar dominant fins arribar al 50 a 29 final.

La gran final la van disputar els dos equips catalans. El partit va començar igualat, el BUC guanyava el primer quart per 6 a 10, una diferència que va anar aumentant fins el 14 a 22 al descans. Durant la segona part de la final va continuar el domini del BUC que anava ampliant diferències fins arribar al 32 a 46 final, proclamant-se d’aquesta manera campió de la Lliga.

Foto: FEDDF

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies