Aquest dissabte 30 d’abril s’ha disputat el partit ajornat, corresponent a la tercera jornada de competició, i que era el darrer partit per jugar d’aquesta edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, entre el Comkedem i l’ADB Barberà a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona.

Després d’una primera part de partit força igualada entre els dos equips, el resultat al descans era 3 a 5 favorable a l’equip visitant, durant la segona part, l’ADB Barberà va anar ampliant la seva diferència fins arribar al resultat final de 4 a 13, finalitzant d’aquesta manera, en la segona posició final de la Lliga Catalana per davant del Comkedem. Cal recordar que el DRACS CEA ja es va proclamar campió quan faltaven dues jornades per finalitzar la competició.

Tots tres equips tornaran a competir per guanyar la Copa Catalunya que es disputarà el cap de setmana de l’11 i 12 de juny amb motiu dels Jocs Catalans a la ciutat de Granollers.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies