Del 5 al 8 de maig es disputa la Fase Final de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei patins al Pavelló Onze de Setembre de Lleida amb la participació dels millors clubs d’hoquei patins del moment i on, l’hoquei en cadira de rodes elèctrica també estarà present. L’Ajuntament de Lleida i la “Real Federación Española de Patinaje” (RFEP) organitzen l’esdeveniment.

Dijous i divendres es disputen els quarts de final de la competició. El guanyadors jugaran les semifinals el dissabte, pel matí les semifinals femenines i per la tarda les masculines. Abans de disputar-se les semifinals masculines, tindrà lloc un partit d’hoquei en cadira de rodes elèctrica (16h) entre el campió de la Lliga Catalana, els DRACS CEA, i l’equip valencià del Levante Masclets. Són dos dels equips més importants de l’hoquei en cadira de rodes nacional, tots dos participaran també al Campionat d’Espanya que es disputarà el mes de juny.

Aquesta és la segona vegada que Lleida acull la Copa del Rei que, durant tota aquesta setmana serà l’epicentre de l’hoquei patins nacional.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies