Aquest cap de setmana del 7 i 8 de maig es disputa la Final Four de la “Liga Nacional” de quad rugbi a Òlvega (Soria), on els equips catalans del Barcelona Universitari Club i Spartans lluitaran per la victòria final.

Els Spartans de Granollers, que participen per primera vegada en aquesta competició, disputen la primera semifinal de la Final Four contra el Lobos de València, dissabte a les 17h. Per la seva part, el Barcelona Universitari Club jugarà a les 19h contra el guanyador del partit entre l’Adapta Zaragoza i el CAAD Sevilla que es disputarà dissabte al matí.

Els guanyadors de les semifinals jugaran la final diumenge a les 12h, un partit que coronarà al campió d’aquesta edició de la “Liga Nacional” de quad rugbi. Abans de la gran final es disputarà el partit per la tercera i quarta posició (10h).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies