Del 12 al 18 de juny es disputa el Campionat del Món de natació paralímpica al Complex Olímpic de natació de Penteada, a la ciutat de Funchal (Portugal), és la mateixa seu on es va disputar el Campionat d’Europa de 2016 i també al 2021.

Del total de 22 nedadors i nedadores convocats per la FEDDF, sis són catalans, a més de Jacobo Garrido (CN Mataró) que competeix amb llicència catalana. Els esportistes convocats són: Toni Ponce (CN Sitges), Òscar Salguero (CN Sabadell), Miguel Luque (Fundación Adapta2), Ariel Schrenck (CN Mataró), Sarai Gascón (CN Terrassa) i Núria Marquès (CN Sant Feliu). A més, destacar també la presència, dins del cos tècnic de la selecció, de l’entrenador català, Joan Serra.

Aquesta competició s’havia de disputar durant el mes de setembre de 2021 però es va tenir que ajornar al juny de 2022 per no coincidir amb els Jocs Paralímpics de Tòquio.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies