Aquest dissabte 23 d’abril s’ha disputat la segona jornada de la nova edició de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Nova Lloreda de Badalona. Aquesta segona jornada va comptar amb la presència del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, el sr. Jordi Subirana.

Màxima igualtat en aquesta segona jornada on, fins a quatre tripletes, han finalitzat empatades a dotze punts al capdavant de la classificació. La tripleta del CP Sants ha guanyat aquesta segona jornada per millor diferència de punts (+26), per davant de la tripleta del CP Hospitalet (+21) que ha finalitzat en segona posició i, la tripleta B del Club Nova Lloreda (+17) tercera. En quarta posició, amb els mateixos punts però amb una diferència de +15, ha finalitzat la tripleta del Club Petanca 3 Bolas. En el següent enllaç pots veure tots els resultats d’aquesta jornada.

La tercera jornada de competició es disputa el dissabte 14 de maig a les instal.lacions del C.D. Ràpid Bosco. En total es disputaran quatre jornades per determinar el campió d’aquesta edició de la Lliga Catalana de petanca inclusiva.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies