Aquest cap de setmana del 23 i 24 d’abril, s’han disputat els partits corresponents a la desena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries per Comkedem i el CE Costa Daurada.

El líder de la competició no ha donat cap opció al Bamesad per guanyar el partit disputat aquest dissabte a Reus, ja que va començar guanyant amb autoritat, arribant al final del primer quart per 12 a 4, una diferència que es va anar ampliant durant el segon quart fins arribar a un clar 21 a 8 al descans. Durant la segona part, amb el partit ja decidit, el CE Costa Daurada va fer rotacions en el seu equip, tot i això va continuar el domini local fins al final del partit al que es va arribar al 52 a 22 final.

En l’altre partit de la jornada, el Comkedem visitava la pista del Dissalud Pardinyes de Lleida, un partit més igualat que el disputat a Reus i on, finalment, la qualitat dels jugadors del Comkedem van ser determinants per emportar-se la victòria final per un marcador de 28 a 37. El Pisos.com CB Granollers és l’equip que ha descansat en aquesta jornada.

Durant les properes setmanes del mes de maig es disputaran els partits ajornats corresponents a diferents jornades per decidir el campió final de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2.