Aquest dissabte 23 d’abril s’ha disputat el partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre l’ADB Barberà i el Comkedem al Pavelló IEM Maria Reverter de Barberà del Vallès.

Tot i que ja hi ha guanyador de la Lliga Catalana d’aquest any, el DRACS CEA, encara falten per disputar-se dos partits d’aquesta temporada. El primer es va jugar durant la Diada de Sant Jordi, amb victòria per l’equip local per 14 a 9, un partit dominat per l’ADB Barberà que ja guanyava al descans per 8 a 4. Destacar al jugador local, Toni Rodríguez que va marcar tots els gols del seu equip i, per part de Comkedem, Òliver Vilela, autor de vuit dels nou gols del seu equip.

El partit de tornada, corresponent a la tercera jornada i que serà el darrer partit d’aquesta temporada de la Lliga Catalana, es disputa dissabte vinent, dia 30 d’abril. Els tres equips participants tornaran a enfrontar-se a la Copa Catalunya del cap de setmana de l’11 i 12 de juny amb motiu dels Jocs Catalans a Granollers.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies