Aquest diumenge 24 d’abril s’ha disputat el darrer partit, corresponent a la sisena jornada, de la 1ª edició de la Lliga Catalana de rugbi en cadira de rodes al Pavelló El Congost de Granollers, entre els Spartans i el BUC de Barcelona.

Els Spartans de Granollers arribaven al darrer partit de la competició amb opcions per guanyar la Lliga Catalana però, per aquesta fita havien de guanyar el partit per més de 20 punts de diferència. De totes maneres, des del començament del partit es va veure la superioritat del BUC, guanyant el primer quart per 7 a 14, un domini que va continuar al segon quart, arribant al descans amb un resultat favorable de 12 a 27. El tercer quart el va guanyar l’equip local però ja sense opcions per guanyar el partit i la Lliga Catalana. El resultat final va ser de 29 a 54 favorable al Barcelona Universitari Club, proclamant-se campió de la 1ª edició de la Lliga Catalana de rugbi adaptat.

Al final del partit, Josep Giménez, president de la FCEDF, va entregar la Copa de Campions al Barcelona Universitari Club. El proper objectiu dels dos equips serà el títol de campió de la “Liga Nacional” ja que tots dos estan classificats per disputar la Final Four de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies