Aquest dilluns 18 d’abril a la tarda la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física va estar representada al Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Compte Godó de tennis amb la presència de la Directora Tècnica de la Federació Sara Gutiérrez i Lidia Grañana, secretaria tècnica que van presentar els objectius i les linees estratègiques de la Federació a l’stand de la Secretaria General d’Esports i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

Destacar també la presència del Representant Territorial de Consell Català de l’Esport, Joan March i dels esportistes Marc Subirón i Marta Llauradó, tots dos jugadors de quad rugbi i que van explicar la seva experiència dins de l’esport adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies