Aquest cap de setmana del 7 i 8 de maig s’han disputat partits de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes, corresponents al Nivell 1 i Nivell 2 de la competició, destacant el doble duel entre el CE Costa Daurada i Pisos.com CB Granollers i la victòria del Bamesad a la pista del Comkedem.

Dissabte, es va disputar el partit ajornat de la cinquena jornada de la Lliga Nivell 1, un partit dominat amb molta superioritat per l’equip local que ha estat el gran dominador d’aquesta edició de la Lliga Catalana. El resultat al descans era 47 a 12, una diferència que es va anar ampliant fins el 91 a 20 final. El mateix dissabte per la tarda, es va disputar el partit ajornat de la setena jornada de la Lliga Nivell 2, una lliga de promoció on juguen els joves valors dels equips catalans. El CE Costa Daurada va tornar a guanyar, aquesta vegada amb un marcador final de 55 a 15.

A més, també es va disputar el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Catalana Nivell 2 entre Comkedem i Bamesad, un partit molt igualat i que es va decidir al temps extra després de finalitzar el partit amb empat a 41. El Bamesad va estar més encertat en el temps extra, guanyant finalment per un ajustat 47 a 50.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies