Aquest dissabte 9 d’abril s’ha disputat la tercera jornada de la Lliga Catalana de natació a les instal.lacions del Club Natació Sant Feliu amb victòries per Toni Ponce (CN Sitges) i Berta Garcia (CN Mataró).

El medallista paralímpic Toni Ponce ha guanyat amb autoritat aquesta tercera jornada de la Lliga Catalana amb 1030 punts aconseguits a la prova dels 200m estils. En segona posició ha finalitzat el nedador del CN Sabadell i també medallista paralímpic, Òscar Salguero, amb 679 punts, aconseguits a la prova dels 200m esquena i, en tercera posició, Dani Ferrer (CN Mataró) amb 637 punts. En categoria femenina ha guanyat Berta Garcia (CN Mataró) amb 651 punts aconseguits a la prova dels 100m braça, seguida per Ariadna Balmes (CN Mataró) amb 474 punts i Anna Saiz (CN Sant Feliu) amb 451 punts.

La darrera jornada de la Lliga Catalana d’aquest any es disputarà el cap de setmana de l’11 i 12 de juny dins de les competicions de la 14ª edició dels Jocs Catalans que aquest any es celebren a Granollers.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies