Del 2 al 10 d’abril s’està disputant l’International Challenger de boccia a la ciutat croata de Zagreb, amb la participació del català Vasile Agache (MIFAS) que ha finalitzat en una gran quarta posició a la competició individual.

Vasile va guanyar els dos partits disputats de la primera fase, el primer davant el grec Arty Tsoukali per 7 a 0 i el segon davant l’ucranià Artem Kolinko per un ajustat 3-2, classificant-se per les semifinals de la competició. A semifinals, va perdre davant Bahruz Mirzayev (Azerbaitjan) per 3 a 1 i, al partit per la tercera posició, també va perdre per 6 a 1, finalitzant d’aquesta manera en quarta posició a la competició individual de l’Internacional Challenge.

Sara Aller Mayo (Deporte Adaptado León) és l’altre esportista d’Espanya en aquesta competició, tots dos esportistes estan dirigits pel seleccionador Francisco José Padilla i les entrenadores Begoña Ríos Vallejo i Noemí Núñez López.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies