Del 2 al 5 d’abril s’han disputat dues importants competicions d’esports d’hivern. Els dies 2 i 3 s’ha disputat la darrera prova de la Copa d’Espanya inclusiva “Fundación Jesús Serra” i, el 4 i 5 d’abril, ha tingut lloc el Campionat d’Espanya d’esquí alpí. Totes dues competicions s’han disputat a les pistes de l’estació aragonesa de Formigal – Panticosa amb la participació d’esportistes amb discapacitat física, visual i paràlisi cerebral.

De tots els participants, destacar la presència de quatre esportistes catalans amb discapacitat física, Cristian Castillo, Alba Coma, Eloi Vila i Alex Soler. Cristian Castillo es va proclamar campió d’Espanya a la disciplina d’eslàlom en cadira amb un temps total de 2:37.72 i, en la darrera prova de la Copa Copa d’Espanya inclusiva “Fundación Jesús Serra, va guanyar a la disciplina de gegant en cadira. Per la seva part, Eloi Vila també va guanyar el Campionat d’Espanya d’eslàlom a la disciplina standing amb un temps total de 2:07.48.

En aquestes dues competicions també van participar esportistes catalans amb discapacitat visual. Dels 6 al 10 d’abril té lloc una concentració de tecnificació amb la participació de vuit esportistes amb discapacitat física i paràlisi cerebral, entre ells els catalans Cristian Castillo (FCEDF) i Pol Makuri i María Roca (FECPC).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies