Aquest aquest cap de setmana del 9 i 10 d’abril s’han disputat partits de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes, amb victòries del CE Cosa Daurada al Nivell 1 i del Comkedem al Nivell 2 de la competició.

Diumenge es va disputar el partit ajornat de la cinquena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 entre el Comkedem i el Dissalud CB Pardinyes, un partit bastant igualat, amb quarts favorables als dos equips, el resultat al descans era favorable al Comkedem per 19 a 15. El tercer quart va resultar definitiu ja que un parcial favorable a l’equip local per 14 a 5 va sentenciar el partit tot i la reacció durant el darrer quart de l’equip visitant. El resultat al final va ser 37 a 31 favorable al Comkedem.
El cap de setmana del 23 i 24 d’abril es disputen el partits corresponents a la 10ª jornada de la Lliga Catalana de Nivell 2 amb els partits entre el CB Costa Daurada contra el Bamesad i el Dissalud CB Pardinyes contra el Comkedem.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies