Del 31 de març al 3 d’abril s’han disputat les Sèries Mundials de natació a la ciutat alemanya de Berlin amb la presència de 20 nedadors i nedadores convocats per la FEDDF, entre ells, cinc catalans.

Cal destacar al veterà nedador català, Miguel Luque que segueix en un gran estat de forma ja que va guanyar la medalla d’or a la prova dels 150m estils multidisability en aquest important esdeveniment internacional. Destacar també a Jacobo Garrido, el nedador gallec amb llicència de la FCEDF, que va guanyar la medalla de plata a la prova dels 400m lliures multidisability.

Tots els nedadors i nedadores van estar acompanyats per l’entrenador i cap de l’equip, Dario Carreras, a més d’altres tècnics, durant tots els dies de la competició. Aquesta prova internacional és una de les darreres abans del Campionat del Món que es disputa a Funchal (Portugal) al mes de juny.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies