Aquest diumenge 3 d’abril s’han disputat els dos partits corresponents a la novena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, amb victòries de Comkedem a Granollers i Bamesad a Tortosa.

El Pavelló El Congost de Granollers va viure un dels partits més emocionants d’aquesta temporada de la Lliga Catalana. El partit disputat entre el Pisos.com CB Granollers i el Comkedem de l’Hospitalet es va decidir en els segons finals a favor de l’equip visitant per un ajustat 32 a 33. En l’altre partit de la jornada, el Bamesad va guanyar al Dissalud CB Pardinyes en un partit molt igualat fins al descans (18 a 12) i que es va decidir en el tercer quart amb un parcial favorable a l’equip local de 15 a 7 que, el Dissalud CB Pardinyes, tot i guanyar el darrer quart, no va poder remontar, arribant al final de partit amb victòria del Bamesad per 39 a 27. El líder de la competició, el CE Costa Daurada, ha descansat en aquesta jornada.

Diumenge 10 d’abril es disputa el partit ajornat de la cinquena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 entre el Comkedem i el Dissalud CB Pardinyes i, també el partit de la Lliga Catalana Nivell 1 entre el Bàsquet Girona i el CE Costa Daurada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies