Un any més, Catalunya escalfa motors per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) el 6 d’abril amb l’objectiu de promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar. El lema d’enguany és “Mou la vida”.

Amb motiu d’aquesta celebració, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, organitza diferents activitats del programa Hospisport i a les escoles a totes les seus de la Federació.

Les directrius sobre activitat física i hàbits sedentaris de l’OMS recomanen:

– Acumular un mínim de 150-300 minuts d’activitat física d’intensitat moderada i 2 dies per setmana d’enfortiment muscular, en persones adultes i gent gran.
– Acumular un mínim de 60 minuts al dia d’activitat física d’intensitat moderada-vigorosa i 3 dies per setmana d’activitats vigoroses que reforcin músculs i ossos, en infants i adolescents.

Cal limitar el temps dedicat a activitats sedentàries i substituir-les per alguna activitat física.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies