Aquest dissabte 26 de març s’ha disputat la primera jornada de la nova edició de la Lliga Catalana de petanca inclusiva que s’havia ajornat a causa de la pluja el passat 12 de març. En aquesta edició participen persones amb discapacitat física, Intel.lectual i també persones sense discapacitat d’una dotzena de tripletes.

Les tripletes del Club Petanca “3 Bolas” i del Club Petanca Sants han guanyat aquesta primera jornada amb un total de 39 punts a favor i la mateixa diferència de punts, 21. En segona posició i, solament a un punt, ha finalitzat la tripleta B del “Nova Lloreda” i, en tercera posició, amb 32 punts a favor ha finalitzat el Gidba. En el següent enllaç pots veure tots els resultats d’aquesta jornada.

La segona jornada de competició es portarà a terme dissabte 23 d’abril, Sant Jordi, a les instal.lacions del Club Nova Lloreda. En total es disputaran quatre jornades per determinar el campió d’aquesta edició de la Lliga Catalana de petanca inclusiva.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies