Ja estan definits al calendari de competicions organitzades per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física les dates de celebració dels Tornejos Internacionals de bàsquet i rugbi en cadira de rodes.

El cap de setmana del 16 i 17 juliol es portarà a terme la 4aª edició del Torneig Internacional de quad rugbi. D’altra banda, el cap de setmana del 10 i 11 de setembre tindrà lloc el 28è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes, 11è Memorial Joan Palau i Francàs. Tots dos tornejos es disputen a les instal.lacions del Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (C/ Muntades, 37, Barcelona) i comptaran amb la presència de la Selecció Catalana d’aquests esports, una oportunitat única per veure la nostra selecció jugar contra equips i seleccions internacionals.

El canvi de dates, al juliol sempre s’organitzava el Torneig de bàsquet i al setembre el de rugbi, es degut a la disputa dels Campionats d’Europa d’aquests esports, al juliol tindrà lloc el de bàsquet i al setembre el de rugbi, el que ho feia incompatible amb la disponibilitat de seleccions internacionals per disputar aquests importants Tornejos.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies