Aquest cap de setmana del 2 i 3 d’abril es portaran a terme dues tecnificacions de les Seleccions Catalanes de rugbi en cadira de rodes i d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb l’objectiu de preparar el futurs compromisos de les seleccions als Campionats d’Espanya, amb dates encara per determinar.

Dissabte, el CAR de Sant Cugat acollirà la 3ª jornada de tecnificació de la Selecció Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica de 10 a 13h, amb la participació de jugadors dels DRACS CEA i l’ADB Barberà convocats pel seleccionador Carles Castelló i la 2ª entrenadora Anna Ruiz.

Diumenge, a les instal.lacions esportives del Consell Català de l’Esport “Joaquim Blume” d’Esplugues de Llobregat, tindrà lloc la primera jornada de tecnificació de la Selecció Catalana de rugbi en cadira de rodes amb la participació de jugadors dels tres equips catalans sota les ordres del seleccionador, Adrián García.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies