El cap de setmana de l’11 i 12 de juny la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física organitza la 14ª edició dels Jocs Catalans a Granollers, recuperant el format de les primeres edicions d’aquesta competició.

Durant els dos dies, la capital del Vallés Oriental serà l’epicentre de l’esport adaptat català on, en diferents instal.lacions municipals, es disputaran les Copes de Catalunya de d’esports com el bàsquet i el rugbi en cadira de rodes i l’hoquei en cadira de rodes elèctrica, entre d’altres competicions de natació, pàdel i exhibicions de volei i waterpolo entre d’altres. També es recuperen diferents activitats de promoció de l’esport adaptat durant tot el cap de setmana.

Per Sara Gutiérrez, directora tècnica de la Federació, “aquesta edició recuperem el format original de la competició més emblemàtica de la Federació i, a més, ho fem a Granollers, una ciutat molt implicada amb l’esport adaptat”. Més endavant es donarà a conèixer el programa complet de competicions dels Jocs Catalans.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies