Aquest aquest cap de setmana del 26 i 27 de març s’han disputat els dos partits corresponents a la vuitena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries del CE Cosa Daurada i el Pisos.com CB Granollers.

Dissabte a Reus es va disputar el partit entre el CE Costa Daurada i el Dissalud CB Pardinyes, un partit dominat en tots els quarts per l’equip local tot i les seves baixes, arribant al descans ja amb un marcador favorable de 32 a 11. Durant la segona part va continuar el domini del CE Costa Daurada, on va destacar el gran partit del jove jugador Yerai Vendrell, autor de 49 punts, el marcador final va ser 70 a 17 a favor de l’equip local.

Diumenge es va disputar el segon partit de la jornada, un partit totalment diferent i molt igualat entre el Pisos.com CB Granollers i el Bamesad, el marcador al descans (12 – 11) reflexava l’igualtat entre els dos equips. El partit es va decidir en el tercer quart on l’equip local va guanyar per un parcial de 12 a 4, tot i la reacció visitant en el darrer quart, el Pisos.com CB Granollers va guanyar el partit per 28 a 24. El Comkedem va ser l’equip que ha descansat en aquesta jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies