Aquest diumenge 27 de març s’ha disputat el partit ajornat de la primera jornada de la Lliga Catalana de rugbi en cadira de rodes al Pavelló Vell Congost de Manresa, entre el Manresa Rugbi Club i el BUC de Barcelona.

El partit va començar força igualat entre els dos equips, amb un Manresa molt combatiu davant el BUC, el marcador al final del primer quart era 8 a 11 favorable a l’equip visitant. El segon quart va resultar decisiu per determinar el guanyador final, ja que el BUC va agafar una diferència en el marcador que el Manresa ja no va poder recuperar, el resultat al descans era ja favorable a l’equip visitant per 13 a 28. Durant els dos darrers quarts de partit, el BUC va anar ampliant la diferència fins el resultat final de 24 a 58.

Tot es decidirà en el darrer partit de la Lliga Catalana del proper 24 d’abril entre el BUC i els Spartans de Granollers que, amb el factor pista a favor, hauran de guanyar per una diferència de més de 20 gols per proclamar-se campions de la Lliga Catalana en la seva primera participació, sinò el guanyador serà el BUC.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies