Aquest dissabte 26 de març s’ha disputat el partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre el DRACS CEA i el Comkedem amb victòria de l’equip local, proclamant-se d’aquesta manera campió de la competició a falta de dues jornades per jugar.

El partit, disputat al Pavelló del Tub de Granollers, ha finalitzat amb victòria de DRACS CEA per 11 a 6 davant un combatiu Comkedem, amb aquesta victòria, DRACS finalitza la seva participació a la Lliga Catalana d’aquesta temporada invicte, després de les dues victòries davant l’ADB Barberà i el Comkedem. El president de la FCEDF, Josep Giménez, ha entregat el Trofeu de campió de la Lliga Catalana al DRACS CEA al Palau Blaugrana, abans del partit de la Parlem OK Lliga d’hoquei patins entre el FC Barcelona i el Martinelia Manlleu. Al descans del partit, el DRACS CEA va realitzar una petita exhibició d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

El proper partit d’aquesta edició de la Lliga Catalana tindrà lloc dissabte 23 d’abril entre l’ADB Barberà i el Comkedem a l’IEM Maria Reverter de Barberà del Vallès.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies