Aquest cap de setmana del 19 i 20 de març s’ha disputat el Campionat d’Espanya per Comunitats Autonòmiques de natació adaptada a les instal.lacions del Complex Esportiu “Ciudad de Cádiz” amb la participació de més de 180 nedadors, entre ells, els millors nedadors i nedadores paralímpics catalans.

Per Catalunya, han participat esportistes de les Federacions Catalanes d’esports adaptats. Concretament, la Federació Esportiva Catalana de persones amb Paràlisi Cerebral, la Federació Catalana de Cecs, la Federació Esportiva de Sords de Catalunya i la Federació Catalana d’esports de Persones amb Discapacitat Física.

Catalunya ha guanyat el Campionat d’Espanya amb un total de 804 punts, seguida de València amb 434 punts i, en tercera posició, completant el podi, Andalusia amb 350 punts.

Destacar els grans resultats de Catalunya en les proves per relleus mixtes, amb victòries als 4×50 i 100m estils i els 4x100m lliures, a més de nombroses victòries individuals, tant en categoria masculina com femenina destacant el nou rècord d’Espanya de Dani Ferrer als 50m lliures categoria S3.

Enhorabona a tots/es els esportistes i els tècnics de les Federacions Catalanes participants. Aquesta victòria demostra la gran feina que s’està portant a terme per desenvolupar i millorar la natació adaptada catalana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies