Aquest cap de setmana del 19 i 20 de març s’ha disputat a Granollers la jornada decisiva de la “Liga Nacional” de quad rugbi per conèixer tres dels equips classificats per disputar la Final Four de la competició.

El BUC s’ha classificat de forma brillant per disputar la Final Four després de guanyar tots els partits del cap de setmana, el primer davant els Spartans de Granollers per 56 a 30, el segon davant el Sevilla Quad Rugbi per 56 a 24 i, en el darrer partit d’aquesta jornada, als Lobos de València per 46 a 24. Per la seva part, l’equip amfitrió dels Spartans també jugaran la Final Four després de guanyar per 47 a 39 al Lobos i, en un ajustat partit, al Sevilla Quad per 38 a 36. Representa una gran èxit de l’equip català ja que es la seva primera temporada de competició.

L’altre equip classificat per la Final Four és el Lobos de València que va guanyar el seu partit davant el Sevilla Quad Rugbi per 42 a 38. El quart equip que disputarà la Final Four sortirà del partit de repesca entre el Sevilla Quad Rugbi i el primer equip de l’altre grup.

BUC 56 – 30 Spartans
LOBOS VALENCIA 42 – 38 Sevilla
Sevilla 24 – 56 BUC
SPARTANS 47 – 38 Lobos Valencia
Sevilla 36 – 38 SPARTANS
BUC 46 – 24 Lobos Valencia

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies