Aquest diumenge 13 de març s’ha disputat el partit de la setena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes a Reus entre el Bamesad i el Comkedem, amb victòria per l’equip visitant per 36 a 41.

El partit va començar dominat pels jugadors dirigits per Miquel Romaguera que van deixar sense anotar a l’equip local durant el primer quart (0-9), de totes maneres, durant el segon quart el Bamesad va reaccionar, retallant diferències en el marcador fins arribar al 12 a 17 al descans. Durant la segona part va continuar l’igualtat entre els dos equips, amb un quart per cada un d’ells i on el Comkedem, durant el darrer quart, va resistir el bon joc del Bamesad però insuficient per donar la volta al marcador, arribant al final del partit amb victòria del Comkedem per 36 a 41.

El cap de setmana del 26 i 27 de març es disputen els partits corresponents a la vuitena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, CE Costa Daurada contra el Dissalud Pardinyes Lleida i el Pisos.com CB Granollers contra el Bamesad, Comkedem és l’equip que descansa en aquesta jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies