Aquest diumenge 13 de març s’ha disputat el partit aplaçat de la segona jornada de la Lliga Catalana de rugbi en cadira de rodes a Manresa entre els Spartans de Granollers, que jugava com equip local i el Manresa Rugbi Club amb victòria pels Spartans per 54 a 24.

El partit va començar amb el Manresa Rugbi Club plantant cara als Spartans, de fet, el resultat al final del primer quart era un ajustat 13 a 8 a favor de l’equip que jugava com local aquesta jornada. Durant el segon quart va continuar l’igualtat, tot i que els Spartans anaven, poc a poc, augmentant la diferència fins arribar al descans amb un marcador favorable de 24 a 16. El tercer quart va ser el que va decidir el guanyador del partit amb una gran superioritat dels Spartans que van arribar al final del partit amb una clara victòria per 54 a 24.

El diumenge 27 de març es disputen dos partits de la Lliga Catalana, corresponents a la primera jornada (Manresa rugbi Club contra el BUC) i el partit de la tercera jornada entre el mateix BUC i els Spartans, tots dos partits també es jugaran al Pavelló Vell Congost de Manresa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies