El cap de setmana del 19 i 20 de marça es disputa el Campionat d’Espanya per Comunitats Autonòmiques de natació adaptada a les instal.lacions del Complex Esportiu “Ciudad de Cádiz” amb la participació de més de 180 nedadors, entre ells, els millors nedadors i nedadores paralímpics catalans.

Catalunya comptarà amb esportistes de tres de les Federacions Catalanes d’esports adaptats. La Federació Catalana d’esports de Persones amb Discapacitat Física, Federació Esportiva Catalana de persones amb Paràlisi Cerebral i la Federació Catalana de Cecs. Destacar la presència dels medallistes paralímpics, Toni Ponce, Òscar Salguero, Miguel Luque, Sarai Gascón i Núria Marquès, a més d’altres nedadors i nedadores com Berta García, Ariel Schrenck, Marian Polo, Emma Feliu i joves promeses com Daniel Ferrer i Mark Castro entre d’altres esportistes de les tres Federacions.

Les comunitats autònomes participants, a més de Catalunya, són Andalusia, Aragó, Balears, Canàries, Castella Lleó, Castella-la Manxa, València, Euskadi, Extremadura, Galícia, Madrid, Navarra, Principat d’Astúries i Múrcia.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies