Del 18 al 20 de març es porta a terme una concentració de la Selecció Espanyola de boccia a les instal.lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat amb la presència de dos esportistes catalans entre els convocats.

El seleccionador nacional, Francisco José Padilla, ha convocat per aquesta concentració a quatre esportistes, Sara Aller Mayo (Deporte Adaptado León), Lidia Ramos López (Empleoaspe Disc) i els catalans Ramón Prat i Vasile Agache (MIFAS). L’objectiu principal de la concentració és la preparació de la participació d’Espanya a l’Intercontinental Challenger que es disputa a Zagreb del 2 al 10 d’abril.

Els esportistes convocats per disputar el torneig de Zagreb són Vasile Agache i Sara Aller. Ramón Prat i Lidia Ramos ajudaran a preparar la fase de parelles del torneig.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies