Aquest diumenge 6 de març s’ha disputat el partit aplaçat corresponent a la segona jornada de la Lliga Catalana Nivell 1 de bàsquet en cadira de rodes amb victòria per CE Costa Daurada davant el Pisos.com CB Granollers.

El líder de la competició visitava la pista del Pisos.com CB Granollers amb baixes en el seu equip, tot i això, la superioritat de l’equip de Reus ja es va veure en els primers minuts de partit. El resultat al final del primer quart era favorable al CE Costa Daurada per 6 a 16, una diferència de 10 punts que es va anar ampliant fins el 8 a 36 al descans, sentenciant d’aquesta manera el partit. Durant la segona part va continuar la superioritat visitant, sense baixar l’intensitat del partit, arribant al final amb un marcador favorable al CE Costa Daurada de 18 a 74.

La competició del Nivell 1 de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes descansa fins el diumenge 10 d’abril amb el partit entre els dos primers de la competició, el Bàsquet Girona contra el CE Costa Daurada a Girona.