Aquest dissabte 12 de març comença una nova edició de la Lliga Catalana de petanca inclusiva amb la participació de persones amb discapacitat física, Intel.lectual i també persones sense discapacitat d’una dotzena de tripletes.

La primera jornada de la Lliga Catalana es disputa aquest dissabte a la seu del club “Els Amics de Gràcia” de 10 a 13h. En aquesta tercera edició participen 12 tripletes de 10 clubs de petanca que competiran durant quatre jornades. Per Sara Gutiérrez, directora tècnica de la FCEDF, “aquesta nova edició de la Lliga Catalana és una mostra de que la competició de petanca està consolidada dins del calendari d’activitats organitzades per la Federació, a més, és important destacar que cada any són més els clubs que volen participar, com per exemple la tripleta de l’ACELL formada íntegrament per persones amb discapacitat intel.lectual”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies