Aquest cap de setmana del 5 i 6 de març s’ha disputat el Campionat d’Espanya escolar sub-18 de bàsquet en cadira de rodes a Tres Cantos (Madrid) amb la participació de Catalunya, País Basc, Múrcia i Madrid

Catalunya i Madrid han estat les grans dominadores d’aquest Campionat després de guanyar els seus partits davant Múrcia i el País Basc i jugar-se el títol en el partit final. Catalunya va disputar dissabte pel matí el primer partit davant el País Basc, un partit que va finalitzar amb victòria catalana per 42 a 32. Dissabte a la tarda, els jugadors i jugadores dirigits per Miquel Romaguera van superar amb autoritat Múrcia guanyant per 37 a 16. Diumenge al matí Catalunya i Madrid van jugar el partit final amb victòria per Madrid que ha demostrat un gran nivel durant tot el cap de setmana, el resultat final va ser de 41 a 27 a favor de Madrid, proclamant-se d’aquesta manera Campiona del Campionat d’Espanya Escolar de bàsquet en cadira de rodes. En tercera posició va finalitzar el país basc i Múrcia en quarta.

Més enllà del resultat Esportiu, per Miquel Romaguera, seleccionador català “el Campionat Escolar representa una oportunitat pels joves valors del bàsquet català per adquirir experiència i seguir formant-se com a jugadors”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies