Aquest dissabte 5 de març s’ha disputat el partit corresponent de la quarta jornada de la Lliga Catalana entre els dos equips favorits per guanyar la competició. Abans de començar el partit els capitans dels dos equips, Jordi Vera i Toni Rodríguez han mostrat uns cartells de “No a la guerra” i a favor de la pau. Podeu signar el manifest de l’esport català per la pau, iniciativa de UFEC i les Federacions Catalanes.

Els DRACS CEA van dominar des del començament del partit sense donar cap opció a l’ADB Barberà, el resultat al descans era favorable a l’equip local per 4 a 0 amb un parell de gols d’Àsier Sánchez i un gol doble de Jordi Valle. Durant la segona part el joc va ser més intens i es van veure més gols amb el jugador dels DRACS Roger Badia com gran protagonista amb cinc gols durant aquesta part. El resultat al final del partit va ser de 13 a 4 favorable a l’equip local.

Amb aquesta tercera victòria en tres partits, els DRACS CEA sentencien la Lliga Catalana. El proper partit serà el dissabte 26 de març a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona entre el Comkedem i els DRACS CEA.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies