Aquest cap de setmana del 5 i 6 de març tornen els partits de les Lligues Catalanes de bàsquet Nivell 1 i també d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb interessants partits.

Pel que fa a la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, dissabte a les 12h es disputa el partit corresponent a la quarta jornada de competició entre els dos equips més potents de la Lliga Catalana, els DRACS CEA juguen a Granollers contra l’ADB Barberà, un partit molt important per veure qui pot ser el campió d’aquest any.

Diumenge 6 de març a les 12h es disputa el partit aplaçat de la segona jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1. El Pisos.com CB Granollers rep a la seva pista a l’equip favorit per guanyar la competició, el CE Costa Daurada.

D’altra banda, destacar també la participació de la Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes en el Campionat d’Espanya escolar per CCAA, jugadors sub18, que es disputa a la localitat de Tres Cantos (Madrid). Catalunya participa conjuntament amb el País Basc, Múrcia i Madrid.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies