Aquest cap de setmana del 26 i 27 de febrer ha començat la “Liga Nacional” de boccia BC4 a Madrid amb grans resultats dels esportistes catalans que han participat. Àlex Trullas ha finalitzat en primera posició del Grup A i Ramón Prat ha guanyat en el Grup B de la competició.

Àlex Trullas i Vasile Agache han competit dins del Grup A d’aquesta primera jornada de competició. Àlex Trullas ha guanyat cinc dels sis partits disputats, el partit perdut ha estat davant Vasile Agache (7-3), un Vasile que ha finalitzat en segona posició final d’aquesta primera jornada de competició. En el Grup B, Ramón Prat ha finalitzat en primera posició després de guanyar, amb una gran autoritat, els quatre partits que ha disputat.

En la competició per parelles, el millor català ha estat Ramón Prat que, formant parella amb Sara Aller (Federación de Deporte Adaptado León,) han finalitzat en tercera posició, guanyant dos dels tres partits disputats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies