Aquest cap de setmana del 26 i 27 de febrer s’ha disputat el Campionat d’Espanya de natació adaptada per Seleccions Autonòmiques en la categoria d’edat escolar a la “Piscina Municipal José Eduardo Hernández” de la ciutat andalusa de Màlaga, on Catalunya ha finalitzat en segona posició de la competició inclusiva, per darrera d’Andalusia, primera i, completant el podi, la Comunitat Valenciana en tercera posició.

Per part de la FCEDF han participat tres joves esportistes catalans, la nedadora Aminata Turon (CN Farners) i els nedadors Brayner Félix (CN Sant Feliu) i Imram Belahsen (CN Mataró) que, amb els seus resultats, han contribuït per finalitzar en aquesta segona posició final.

Destacar també la tercera posició final de Catalunya en la competició de natació adaptada, on els esportistes de la FCEDF amb participat conjuntament amb nedadors i nedadores de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies