El proper dissabte 28 de maig al matí es disputa una edició més del Meeting Internacional de L´Hospitalet – Grand Prix Sauleda al Complex Municipal de L´Hospitalet Nord (Barcelona). La competició està reconeguda pel World Per Athletics (WPA) i és una de les etapes imprescindibles del calendari internacional pels grans esportistes, tant nacionals com internacionals.

Els atletes interessats a participar en aquesta propera edició al Meeting Internacional, ja poden inscriure’s al següent enllaç. La data límit d’inscripció és el proper 30 d’abril 2022.

Com es fa en cada edició, l’organització disposa d’unes beques de viatge per als medallistes internacionals, al top 8 del rànquing mundial de la seva categoria i prova – pendent l’aprovació per part del Comitè d’Organització. Un any més, El Corte Inglés Viatges col.labora al nivell de viatges i allotjament.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies