Aquest diumenge 20 de febrer s’han disputat els dos partits corresponents a la sisena jornada de la Lliga Catalana Nivell 2 de bàsquet en cadira de rodes amb victòries per CE Costa Daurada i el Pisos.com CB Granollers.

Comkedem va rebre a la seva pista de l’Hospitalet de Llobregat al líder de la competició, el CE Costa Daurada, un partit que va començar força igualat entre els dos equips però que, abans del descans, el CE Costa Daurada va agafar una diferència en el marcador, 12 a 28, que ja no va poder retallar el Comkedem durant la segona part, arribant al final del partit amb un marcador favorable a l’equip visitant per 35 a 50. En l’altre partit de la jornada, el Pisos.com CB Granollers va guanyar a la pista del Dissalud Pardinyes Lleida per un resultat final de 28 a 36, un triomf aconseguit, en gran mesura, gràcies a un gran començament de partit que va permetre a l’equip visitant guanyar el primer quart per 6 a 12, una diferència que va anar administrant fins al final del partit.

El cap de setmana del 12 i 13 de març es disputen els partits corresponents a la setena jornada de competició amb els partits, Bamesad contra Comkedem i CE Costa Daurada contra el Pisos.com CB Granollers.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies