Aquest cap de setmana del 19 i 20 de febrer torna la competició de la Lliga Catalana Nivell 2 de bàsquet en cadira de rodes amb la disputa dels dos partits corresponents a la sisena jornada de la competició.

Diumenge al matí es disputen els dos partits de la jornada. A les 12:00h, el Comkedem rep a la seva pista del CEM La Gornal de l’Hospitalet de Llobregat al líder de la competició, el CE Costa Daurada, que encara no ha perdut cap partit en aquesta edició de la Lliga Catalana i que, en el partit de la primera volta va guanyar per 47 a 32 al Comkedem. En l’altre partit de la sisena jornada, el Dissalud CB Pardinyes Lleida juga a la seva pista davant el Pisos.com CB Granollers a les 12:30h. El Bamesad és l’equip que descansa en aquesta jornada.

Aquesta sisena jornada és la primera jornada de la segona volta de competició, tot i que encara queden partits pendents per disputar de la primera volta i que es jugaran properament. El cap de setmana del 12 i 13 de març es disputen els partits corresponents a la setena jornada de competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies